Рајковић најбољи голман у пет најјачих лига Европе

Голман Ремса Предраг Рајковић нашао се на челу листе најбољих голмана у пет најјачих лига Европе у досадашњем делу сезоне у избору специјализованог фудбалског портала. Иза Рајковића остали су легендарни голмани попут Тибо Куртоа из Реал Мадрида, Унаи Симона из Атлетик Билбаа, Кејлора Наваса...

Како је објавио специјализовани фудбалски портал Трансфермаркт, Рајковић је на 10 од 20 утакмица за француски тим успео да сачува свој гол, што је најбољи учинак неког голмана у лигама "петице".

Према броју утакмица на којима нису примили гол, иза бившег голмана Црвене звезде и Макабија остали су Тибо Куртоа из Реал Мадрида, Унаи Симон из Атлетик Билбаа, Јан Облак из Атлетико Мадрида и Албан Лафон из Нанта, који су своје мреже сачували на по девет сусрета.

У топ 10 листе Трансфермаркта још су Алисон из Ливерпула, Кејлор Навас из Пари Сен Жермена, Томаш Вацлик из Севиље, Стив Манданда из Марсеја и Руи Силва из Гранаде, са по осам мечева на којима нису примали поготке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво