Ешли Јанг званично у Интеру

Ешли Јанг је завршио своју одисеју у Манчестер јунајтеду и до краја сезоне биће члан Интера. Некадашњи капитен "ђавола" и репрезентативац Енглеске има могућност продужетка уговора са неро-азурима.

После осам и по година проведених на Олд Трафорду, Ешли Јанг постао је нови фудбалер италијанског Интера.

Искусни 34-годишњи дефанзивац, а некада крилни играч, потписао је уговор са неро-азурима до краја сезоне, уз могућност продужетка сарадње.

Јанг је трећи играч Манчестер јунајтеда којег је Антонио Конте довео из редова "црвених ђавола", после Ромелуа Лукакуа и Алексиса Санчеса, који су на "Ђузепе Меацу" стигли на почетку сезоне.

Интер би у наредним данима могао да добије још два појачања из Премијер лиге, пошто би Конте у својим редовима волео да види Оливијеа Жируа из Челсија и Кристијана Ериксена из Тотенхема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи