Ћави: Одбио сам Барселону, прерано је да се вратим

Легендарни фудбалер Барселоне Ћави Ернандез, актуелни тренер катарског Ал Сада, рекао је да је одбио понуду да наследи Ернеста Валвердеа на "Камп ноу" јер сматра да је још увек прерарно.

"Не желим да кријем, имао сам понуду Барселоне. Разговарао сам са Ериком Абидалом и Оскаром Грауом. Нисам прихватио понуду. јер сматрам да је прерано за мој повратак и вођење екипе, али свакако да у будућности желим да будем тренер Барцелоне", рекао је Ћави, преносе шпански медији.

Један од најбољих везних фудбалера у историји рекао је и кога је прво обавестио о понуди каталонског гиганта.

"За понуду сам прво рекао породици, а онда сам се је саопштио играчима Ал Сада. Тих дана нисам био баш концентрисан, али сада сам само фокусиран на мој клуб", изјавио је Ћави и осврнуо се на новог тренера шпанског шампиона Кикеа Сетјена.

"Свиђа ми се избор новог тренера и његов начин рада. Надам се да ће имати успеха", закључио је Ћави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво