Партизан почео припреме, 31 играч на Милошевићевом списку

Фудбалери Партизана почели су припреме за пролећи део сезоне. Црно-бели већ у понедељак путују на двонедељне припреме у Турској, где ће одиграти две припремне утакмице, а од 1. до 9. фебруара учестоваће на турниру у Катару.

Тренеру Сави Милошевићу на прозивци у Спортском центру Телеоптик јавио се 31 фудбалер, који ће одрадити први део припрема у Турској.

На списку су: Владимир Стојковић, Александар Поповић, Ђорђе Вуканић, Немања Стевановић, Немања Милетић, Александар Лутовац, Бојан Остојић, Страхиња Павловић, Игор Вујачић, Доминик Динга, Слободан Урошевић, Рајко Брежанчић, Саша Зђелар, Александар Шћекић, Бибрас Натхо, Милан Смиљанић, Лазар Марковић, Зоран Тошић, Иван Лакчевић, Такума Асано, Филип Стевановић, Ђорђе Ивановић, Лазар Павловић, Сејдуба Сума, Умар Садик, Саво Арамбашић, Немања Јовић, Урош Кнежевић, Миљан Момчиловић, Немања Јовић, Слободан Станојловић и Никола Чолић.

Председник Фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић је на почетку припрема пожелео фудбалерима да наставе са добрих играма и у наставку сезоне. Црно-бели већ у понедељак путују на двонедељне припреме у Турској, где ће одиграти две припремне утакмице, а од 1. до 9. фебруара учестоваће на турниру у Катару.

"Много је празника у ово време, али ово је најзначајнији празник Партизана и за нас партизановце је свечан. Надам се да сте се одморили, отишли сте на заслужени одмор после марљивих играра и добрих резултата. Партизан је у прошлој сезони играо најбољи фудбал, желим да то наставите и у следећој години", рекао је Вучелић на почетку припрема у СЦ Телепотик.

"Постоји спору измеђи стручног штаба и Саве Милошевића да ли сте ви екипа за 60 или 65 одсто. На вама је то да разрешите после ових припрема које су најзначајније. Ја бих желео да Саво буде у праву и да ваша игра буде на 80 одсто", казао је Вучелић.

Он је истакао да су циљеви црно-белих исти и ове сезоне.

"Наши циљеви у Партизану остају исти, борба на више фронтова, са жељом да побеђујемо. Драго ми је што на овим припремам имамо 10 до 15 играча из омладинске школе. Желим вам успешне припреме и добре резултате. Желим вам срећно првенство", закључио је Вучелић.

Тренер Саво Милошевић рекао је да верује у свој тим и да ће предност бити што није било промена у екипи.

"Иза нас је турбулентних шест месеци у којима смо показали да смо озбиљан тим. Верујем да ова екипа може више. Можда највећи плус у односу на претходне године је то да је 95 одсто екипе ту, није било осипанаја. Мислим да је то наша највећа добит, надам се да ћемо бити бољи. Паметни људи су ми објаснили да не обећавам ништа, осим да смо дужни да дамо свој масксимум. Желим вам срећан рад, имамо две недеље у Турској, па ћемо етапу по етапу", рекао је Милошевић.

Црно-бели већ у понедељак путују на двонедељне припреме у Турској, где ће одиграти две припремне утакмице, а од 1. до 9. фебруара учестоваће на турниру у Катару.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво