Тумбаковић враћа Ивановића у репрезентацију Србије

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић изјавио је да за бараж мечеве за одлазак на ЕП размишља да у државни тим врати некадашњег капитена Бранислава Ивановића. Капитен Зенита и рекордер по броју утакмица за Србију није позиван од Мундијала у Русији, након што му је претходно тадашњи селектор Младен Крстајић одузео траку.

"Наравно да размишљам о Браниславу Ивановићу. Знам да је ово веома комплексно питање, али говоримо о потенцијалу играча који данас игра у једној од најјачих европских лига, где је још капитен и лидер екипе Зенита. Што се мене тиче, не видим никакав проблем око повратка Ивановића, са којим имам одличан однос", рекао је Тумбаковић за Политику.

Он је додао да има потпуну аутономију у раду и одлучивању.

"Размишљам и у том правцу. До тада има још доста времена, а наше одлуке морају да буду брзе, тачне и пре свега у интересу српског фудбала, а не неког појединца", поручио је Тумбаковић.

Србија гостује Норвешкој у Ослу 26. марта, а уколико победи, пет дана касније у финалу баража Ц Лиге нација дочекаће Шкотску или Израел.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи