Добар, лош, Њукасл

Тешко је бити навијач Њукасла ових дана. Заправо, ових деценија...

Њукаслу изненађујуће добро иде у Премијер лиги, али ван терена нема краја мукама.

Иако су многи очекивали да ће "свраке", након неславног растанка са Рафаелом Бенитезом, експресно у Чемпионшип, Њукасл је на сасвим солидном 13. месту у Премијер лиги.

Ипак, навијачима овог клуба стигло је, уз нову годину, непријатно изненађење - клупски календар за 2020. годину.

Обично би календар омиљеног клуба обрадовао навијаче, али не и овај, пошто се на њему налазе играчи који су још летос напустили град на реци Тајн.

Да све буде занимљивије, Ајозе Перез, који се налази на календару а прешао је у Лестер, постигао је гол против Њукасла првог дана 2020. године.

Саломон Рондон је на календару, иако је у Њукаслу био на позајмици, одакле се отиснуо у Кину.

Слична ситуација је и са Бразилцем Кенедијем, који се вратио у Челси након истека позајмице.

Навијаче је посебно разбеснело што се и у календару налази фотографија на којој фудбалери Њукасла славе на терену у прошлосезонском дресу, док се у позадини јасно види противнички навијач који се "непристојно понаша".

Из клуба су поручили да им је жао због календара који садржи "бајате" фотографије и да је покренута истрага како би се утврдило ко је одговоран за овакав пропуст.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво