Кејнова повреда теже природе, Пјонтек и Митровић на Морињовом радару

Енглески фудбалски клуб Тотенхем потврдио је да је њихов нападач Хари Кејн озбиљније повређен и да ће се тренажном процесу вратити тек у априлу. Енглески тим у јануарском прелазном року потражиће замену, а острвски медији спекулишу да би између осталих, то био Александар Митровић.

Лидер "петлова" повредио се на утакмици против Саутемтпона, коју је Тотенхем изгубио са 2:0.

Иако се прогнозирало и спекулисало да ће Кејн успети у кратком року да се врати на терен, Тотенхем је потврдио да је повреда озбиљне природе.

Енглески нападач повредио је задњу ложу, мораће да буде оперисан, а тренажном процесу вратиће се тек у априлу.

У недостатку класичног резервног нападача, Тотенхем ће морати да тражи замену на тржишту.

Енглески медији наводе да су Спарси заинтересовани за услуге неколико нападача, а као главни кандидати помињу се Кристоф Пјонтек из Милана, као и српски центарфор Александар Митровић, члан Фулама.

Након 21 одигране утакмице у Премијер лиги, Тотенхем заузима шесту позицију са 30 бодова, шест мање Челсија који је на четвртом месту, које води у Лигу шампиона.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи