Инијеста: Бићу тренер, пре или касније

Легендарни шпански фудбалер Андрес Инијеста изјавио је да би после фудбалске каријере волео да се опроба у тренерском послу и да се врати у Барселону.

Инијеста је каталонски клуб напустио 2018, после 22 године, када је прешао у јапански Висел Кобе.

"Желим да се у неком тренутку свог живота вратим у Барселону, али говорим то хипотетички. Сада се још увек осећам као играч. Остале су ми још две године уговора и не знам да ли ћу имати снаге да наставим да играм фудбал, али после тога бих волео да будем тренер", рекао је Инијеста, преноси шпанска Марка.

Један од најбољих везних играча у историји фудбала, у Барселони је освојио прегршт трофеја, укљућујучи девет титула у Ла Лиги и четири Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи