Касано: Италија добија новог шампиона

Легендарни италијански фудбалер Антонио Касано уверен је да ће милански Интер ове сезоне бити шампион Италије.

Неро-азури су, после 17 одиграних кола, лидери у Серији А, али са истим бројем бодова као и другопласирани актуелни шампион Јувентус.

"Од краја августа говорим да ће Интер бити нови шампион. Антонио Конте је тренер који вам доноси додатних 15-20 бодова. Он је светска класа, он зна да зналачки 'запали ватру' међу својим играчима", рекао је Касано, преноси Скај спорт Италија.

Бивши нападач италијанске репрезентације, који је једну сезону провео у Интеру похвалио је игре Белгијанца Ромела Лукакуа.

"Признајем, нисам мислио да ће се Лукаку одмах тако добро снаћи у Серији А. Међутим, одлично ради за Интер, а већ после два месеца говори италијански", закључио је Касано.

Он је највећи траг оставио у Роми, а играо је и за Реал Мадрид, Бари, Сампдорију, Интер, Милан, Парму и Верону.

За репрезентацију Италије уписао је 39 наступа и постигао 10 голова.

 

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво