Инијеста жели да иде из Јапана, али не у САД

Бивши капитен Барселоне Андрес Инијеста намерава да оде из јапанског Висел Кобеа, али је одбио понуду да се пресели у САД. Искусни 35-годишњи фудбалер после само годину и по дана волео би да напусти Јапан, без обзира што уговор са Кобеом има на још једну сезону.

Зато су у ред стали Лос Анђелес Галакси, Сијетл Саундерс и Интер Мајами, али је Каталонац одбио одлазак у МЛС лигу, пише Мундо Депортиво.

Зато се веће шансе дају аргентинском Естудијантесу, чији је члан посао бивши Инијестин саиграч са Ноу Кампа Хавијер Маскерано, који покушава да га наговори на трансфер.

Да су преговори озбиљни говоре и речи председника Естудијантеса Хуана Себастијана Верона да "клуб има велику жељу да доведе Инијесту".

Инијеста је славу стекао у Барселони играјући за први тим од 2002. до 2018. године, освојио је чак 32 трофеја, међу којима су четири Лиге шампиона.

Пуно успеха имао је и са репрезентацијом Шпаније, био је два пута првак Европе (2008, 2012) и једном света (дао једини гол у продужецима финала против Холандије у Јужној Африци 2010).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво