Бајерн наградио тренера који је водио тим до "шестице" у Београду

Немачки фудбалски гигант Бајерн из Минхена објавио је да је привременом тренеру Хансију Филику продужио уговор до краја сезоне, уз опцију да се сарадња настави и после лета.

Човек који је наследио Ника Ковача на клупи баш пред гостовање Звезди у Београду и убедљиво славио (0:6), добио је неких месец дана касније поверење управе да остане на месту главног тренера до краја сезоне.

То је потврдио први човек Бавараца Карл-Хајнц Румениге, који је за клупски сајт рекао да је Фликов рад од смене Ковача био веома успешан.

"Ми у Бајерну смо задоовљни радом Хансија Флика. Са њим на клупи, напредак на терену је изванредан, како у резултатима, тако и у игри тима. Поставили смо нови рекорд у историји Лиге шампиона са свим шест победа у групној фази, док смо у Бундеслиги смањили заостатак за водећим екипама на табели. Убеђен сам да ће Бајерн у наредној години наставити тамо где је стао у претходних неколико утакмица", поручио је Румениге.

Ни сам Флик није крио задовољство што је добио прилику да заврши сезону на клупи славног клуба.

"Срећан што Бајерн наставља да верује у мене као главног тренера. Стварно уживам у раду са екипом, обезбедили смо добру стартну позицију за други део сезоне на сва три фронта. Сада ћемо да напунимо батерије и да се спремимо за наставак сезоне", истакао је Флик.

Бајерн је са максималних 18 бодова изборио место у нокаут фази Лиге шампиона где ће играти са Челсијем, док у Бундеслиги на полусезони заузима треће место, са четири бода мање од водећег РБ Лајпцига.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво