Станковић Милојевићев наследник, промоција померена за суботу

Нови тренер Црвене звезде биће Дејан Станковић, а промоција ће бити одржана у суботу од 13 сати на стадиону "Рајко Митић", а не у петак како је првобитно најављено.

Црена звезда је одржала конференцију за новинаре на којој је саопштено да Владан Милојевић није више тренер црвено-белих.

Шампион Србије заказао је за суботу од 13.00 часова промоцију Милојевићевог наследника, а готово је извесно да ће то бити Дејан Станковић.

То је потврђено и на друштвеним мрежама, пошто је на званичном профилу окачена фотографија старог и новог шефа стручног штаба.

"Звездаши, мирно спавајте", стоји уз фотографију Милојевића и Станковића.

Легендарни репрезентативац наше земље, као и бивши фудбалер Звезде, Лација и Интера, тренерску каријеру започиње у свом матичном клубу, а претходно је био асистент у Удинезеу и Интеру у сезонама 2014/15 и 2015/16.

Станковић је за Црвену звезду играо је од 1995. до 1998. године, након чега прелази у Лацио, а потом Интер где завршава каријеру.

Протеклих пар година провео је у Уефи, као саветник председника Александра Чеферина и саветник сектора за развој фудбала. 

Дејан Станковић ће бити промовисан као нови тренер Звезде у суботу од 13.00 часова на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво