Гаћиновић преживео старт за затвор противничког голмана

Српски фудбалер Мијат Гаћиновић доживео је страховит ударац у утакмици Ајнтрахта са Шалкеом. Ајнтрахт је изгубио од Шалкеа минималним резултатом, у мечу који је обележио фаул голмана Александера Нибела над српским репрезентативцем.

У покушају да стигне лопту пре ривала, у 66. минуту Нибел је копачком ударио у груди Мијата, који срећом није доживео тежу повреду.

"Нажалост, такве ствари се понекад дешавају у борби за лопту. Александеру Нибелу хвала што се одмах извинио. То може да се догоди у фудбалу. Међутим, могу да кажем да сам добро и поред великих модрица. Хвала на свим охрабрујућим порукама", написао је Гаћиновић на друштвеној мрежи Инстаграм.

Некадашњи везиста Војводине морао је да напусти игру, а после утакмице се "похвалио" ожиљцима са овог сусрета.

Осим њега, за Ајнтрахт је наступио Филип Костић, који је одиграо целу утакмицу, док је Дејан Јовељић нови пораз гледао са клупе за резервне играче.

Франкфурт се сада налази на 12. позицији на табели, са само 18 бодова из 15 мечева, док Шалке јуриша на врх табеле као тренутно четвртопласирана екипа Бундеслиге.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво