Звезда дербијем са Чуком, а Партизан гостовањем у Сурдулици затварају фудбалску јесен

Мечевима Радник - Партизан и Црвена звезда - Чукарички, данас се завршава јесењи део такмичења у Линглонг Суперлиги Србије.

Звезда ће од 15 часова на свом стадиону угостити тим Чукаричког, прославити јесењу титулу и покушати да преболи пораз у Пиреју и испадање из Лиге шампиона.

Црвено-бели су убедљиво први на табели са 52 бода, док "брђани" заузимају четврто место са освојених 40. 

Против Чукаричког Звезда је до сада одиграла 55 утакмица у свим такмичењима и забележила 42 победе, 4 ремија и девет пораза, уз гол разлику 132:45. 

"Играмо последњу утакмицу у овој години и у овом делу против озбиљног ривала. Без обзира што је заостало коло свакако је дерби. Играмо против екипе која је сјајна ове сезоне у свим сегментима. Од почетка сезоне имају континуитет резултата. Веома су добар спој младих и искусних играча. Свакако тренер Веселиновић има велики утицај на њихову игру и створио је једну добру хемију у екипи. Верујем да ће наши навијачи доћи у што већем броју, као и да ову полуезону завршимо на најбољи могући начин", рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић у најави сусрета. 

Два сата раније (13.00) у Сурдулици код Радника гостује трећепласирани Партизан, после изузетно добре игре и убедљиве победе над Астаном у опроштају од Лиге Европе. 

Црно-беле извесно очекују неке промене током зиме, али жеља је да се на одмор оде са победом.

"За почетак, потребна нам је победа у Сурдулици, битно је да завршимо први део сезоне освајањем три бода. Људи у највећој мери памте последње дешавање. У том смислу нам је значио тријумф над Астаном, без обзира што сусрет није имао такмичарски значај", рекао је Милошевић на конференцији за медије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи