Навијачи Малмеа покушали да истестеришу Ибрахимовићеву статуу

Навијачи шведског Малмеа покушали су да исеку и сруше статуу бившег фудбалера тог тима Златана Ибрахимовића. На ногама бронзаног Златана видљиви су трагови сечења тестером, а око врата му је свезана омча којом су навијачи покушали да га оборе.

Шведска полиција је обезбедила простор испред стадиона шведског клуба како би спречила да статуа падне.

Навијачи Малмеа су увређени јер је Ибрахимовић пре пар недеља купио 25 одсто акција и тако постао сувласник највећег ривала Хамaрбија из Стокхолма.

Крајем новембра, бесни навијачи су већ оскрнавили Ибрахимовићеву статуу. Шарали су је спрејовима, запалили бакљама и око руке окачили клозетску даску, али је након инцидента враћена у првобитно стање.

Ибрахимовићева статуа висока 3,5 метра откривена је у октобру испред стадиона клуба у којем је пре 20 година започео професионалну каријеру.

Једна од главних тема фудбалске јавности протеклих недеља била је где ће Ибрахимовић наставити каријеру после истека уговора са Лос Анђелес галаксијем, а најчешће су се спомињали Милан и Болоња Синише Михајловића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи