РТС у Атини: Звезда спремна за меч сезоне

У експедицији Црвене звезде која је допутовала у Атину пристуна је само једна жеља, остати непоражен у дуелу са братским клубом и тако дочекати пролеће у Европи.

Без обзира на кишу која пада цео дан, одрађен је и последњи тренинг пред дуел који београдским црвено-белима може донети много тога.

Владан Милојевић је свестан да то неће бити лако и обећава да ће играчи дати све од себе да остваре свој циљ.

Капитен Марко Марин истакао је да је сам улог играња пролећа у Европи је највећи мотив.

Тренер Олимпијакоса Педро Мартинез прихватио је улогу фаворита у сусрету.

Велико пријатељаство влада међу навијачима оба клуба. Они ће се окупити у среду од 16.00 часова на Тргу Синтагма и одатле заједно у "кортеу" кренути према стадиону где ће њихови љубимци одиграти одлучујући меч за пролеће у Европи. Више од 30 хиљада навијача бодриће и Олимпијакос и Црвену звезду.

Радио-телевизија Србије ће у среду од 21.00 час на Првом програму директно преносити окршај Олимпијакоса и Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво