Милуновић: Заслужујемо да наставимо учешће у европским такмичењима

Штопер Црвене звезде Немања Милуновић, пред меч последњег кола Лиге шампиона против Олимпијакоса у Пиреју, изјавио је да ће српски представник дати све од себе како би на пролеће наставио да игра у европском такмичењу.

"Знамо шта нам доноси овај меч, бићемо максимално концентрисани и даћемо све од себе за позитиван резултат. Реално, према свему што смо приказали ове сезоне, заслужујемо да наставимо учешће у европским такмичењима", изјавио је Милуновић. 

"Не осврћемо се на број мечева које смо одиграли до сада, већ само на важност ове утакмице. Знамо да нас после Атине очекује само још дуел са Чукаричким, па заслужен одмор и зато морамо дати максимум. Не треба се штедети и сигуран сам да ће екипа то и урадити. Нека психолошка исцрпљеност је у овом случају у другом плану. Сви ми желимо после две године да Звезда дочека пролеће у Европи, изузетно мотивисани идемо у Атину по позитиван резултат", рекао је фудбалер Звезде.

Милуновић је истакао да је дефанзива приликом прекида слаба тачка Олимпијакоса коју треба искористити.

"Ако неко прими два гола из прекида у Београду као Олимпијакос, сигурно је да ће акценат бацити баш на тај сегмент игре. У Београду смо дошли до голова из прекида, они су саставни део фудбала, могу да буду одлучујући и да решавају меч. Међутим, мислим да би требало да и из игре правимо шансе, да на тај начин покушамо да дођемо до резултата."

Дефанзивац Звезде очекује врхунску атмосферу, знајући историју и однос навијача два клуба.

"Лепо је кад цео стадион пева исту песму, уверен сам да ће атмосфера поново бити врхунска. Подршка навијача ће нам значити као и увек и надам се да ћемо их обрадовати добрим резултатом и пласманом у Лигу Европе", верује Милуновић.

Утакмица између Олимпијакоса и Црвене звезде игра се у среду од 21.00 на "Караискакис" стадиону у Пиреју. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво