Крузеиро први пут испао у другу лигу, навијачи направили хаос

Фудбалски клуб Крузеиро први пут у својој историји испао је у бразилску Серију Б. Крузеиро је у последњем колу поражен од Палмеираша са 2:0 и остао је без шанси да сачува епитет прволигаша.

Актуелна генерација тако је на негативан начин исписала историју клуба из Белохоризонтеа, због чега су навијачи били изузетно незадовољни.

Они су направили прави хаос на стадиону ломећи столице и гађајући бакљама своје играче, а нереди су се наставили и на улицама једног од највећих градова у Бразилу.

Крузеиро је сезону завршио на 17. месту на табели са 36 бодова, једном од четири са којих се испада у другу лигу. Клуб девет узастопних утакмица није победио, а у последњих пет мечева је забележио поразе, који су га коштали статуса прволигаша.

У последњем мечу пресудили су му играчи Палмеираша – стрелци су били Зе Рафаел и Дуду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво