Милошевић: Многе ствари не ваљају, једино добро су три бода

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да су у победи над Радом важна три бода, али да много ствари није добро.

Партизан је победио Рад на Бањици са 2:1, у 20. колу Супер лиге Србије.

"Једино што је добро су три бода, с обзиром на то у каквом смо стању. Поново много ствари које не ваљају, али смо некако успели да победимо. Очигледо је да смо већ много потрошени и да не могу више да очекујем. Довољно је било за три бода", рекао је Милошевић за телевизију Арена спорт после утакмице.

Тренер Рада Драган Радојичић честитао је играчима обе екипе.

"Имамо много младих играча, поносан сам на све њих, али нон-стоп правимо дечачке ствари које нас коштају резултата Ово су била два психолошки уздрмана ривала, али смо посебно други гол олако примили. То нам се дешава ко зна који пут. То је стварно апсолутно недопустиво. Момци су дали све од себе, и једни и други. Партизан је извукао максимум, и ми смо. Били смо конкуретни екипи која игра веома добар фудбал. Битно је да смо ухватили игру, видећемо за даље", рекао је Радојичић.

Рад је везао четири пораза и претпоследњи је на табели српског првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво