Ђуричић погодио, Сасуоло и Каљари поделили бодове

Фудбалери Сасуола и Каљарија одиграли су нерешено 2:2, у мечу 15. кола италијанске Серије А. Српски интернационалац Филип Ђуричић стрелац за домаћи састав.

Каљари је ове сезоне изгледа претплаћен на голове у самом финишу.

У прошлом колу су у надокнади дошли до велике победе над Сампдоријом од 4:3 голом у 96. минуту, а ове недеље су као гости до бода дошли након поготка Рагацуа у 90. минуту.

Претходно је погодак за госте постигао Жоао Педро у 51. минуту и тако преполовио предност црно-зелених. 

Сасуолу на крају ништа није вредело одлично прво полувреме, у којем је Берарди погодио већ у 7. минуту, да би српски интернационалац Филип Ђуричић потврдио да је у сјајној форми и постигао погодак у 33. минуту.

Меч у Сасуолу игран је од 15 часова, а од 12.30 свој дуел играли су Леће и Ђенова и такође поделили бодове идентичним резултатом - 2:2.

Бреша је голом Марија Балотелија у 54. минуту славила на гостовању код СПАЛ-а (0:1), док је Торино на свом терену победио Фјорентину са 2:1 (Заза 22. и Анслади 72. минут - Касерерс 90), у чијим су редовима Миленковић и Влаховић били стартери.

Резултати:

Леће - Ђенова 2:2
Сасуоло - Каљари 2:2
СПАЛ - Бреша 0:1
Торино - Фјорентина 2:1

Сампдорија - Парма 0:1
20.45 Болоња - Милан

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара