Томане: Један од најлепших голова у каријери

Фудбалер Црвене звезде Антонио Томане рекао да је његов гол у победи против Спартака један од најлепших које је постигао у каријери.

Звезда је у 20. колу Суперлиге славила против Суботичана са 3:1 после преокрета, а Томане је у 51. минуту "маказицама" постигао погодак којим су црвено-бели узели три бода.

"Феноменалан погодак и један од најлепших у каријери. Желим да захвалим и капитену Марку Марину за одличну асистенцију. Није ми први пут да постигнем гол на овај начин. Пробао сам и у првом полувремену, међутим лопта је била мало висока, па је нисам захватио на прави начин", рекао је Томане за клупски сајт.

Португалац је истакао да је ова победа изузетно битна за црвено-беле.

"Важна три бода. Овом победом осигурали смо јесењу титулу и веома сам срећан због тога. Разлика је евидентна и мислим да смо и овим тријумфом показали да смо најбоља екипа у Србији. Цела екипа се подигла после утакмице са Бајерном. Захвалио бих и навијачима који су поново били уз нас свих деведесет минута."

Нападач је изнео утиске пред одлучујући меч са Олимпијакосом у Лиги шампиона.

"Најбитнија утакмица у сезони. Морамо бити максимално фокусирани и концентрисани, јер нас и победа и нерешено воде ка европском пролећу. Очекујем другачију утакмицу него у Београду. Имали смо успоне и падове од тада, али спремно дочекујемо дуел и верујем да ћемо обрадовати навијаче", закључио је Томане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи