Нова победа Ливерпула, Тотенхем убедљив против Барнлија

Фудбалери Ливерпула наставили су серију победа у Премијер лиги, пошто су у мечу 16. кола као госзти савладали екипу Борнмута са 3:0. Тотенхем убедљив против Барнлија, уз два поготка Харија Кејна. Без голова у дуелу Вотфорда и Кристал Паласа.

Ливерпул је убележио седму узастопну победу у Премијерл лиги и суверено држи прво место на табели енглеског фудбалског шампионата.

На гостовању у Борнмуту црвени нису имали превише проблема, иако у саставу није било Садија Манеа, кога је Клоп одмара за наредне изазове.

Окселејд-Чемрлен и Кејта већ су до полувремена донели сигурну предност за тим са Енфилда, да би коначан резултат у наставку поставио Мухамед Салах.

Убедљив тријумф забележила је и екипа Тотенхема, која је после пораза од Јунајтеда прегазила екипу Барнлија са 5:0.

Већ на полувремену било је 3:0, а стрелци за Морињов тим били су Кејн, Лукас и Сон, да би голове у наставку постигли Кејн и Сисоко.

Тотенхем се тако вратио на пето место на табели са шест бодова мање од четвртопласираног Челсија.

Вотфорд и Кристал Палас одиграли су без голова.

У првом мечу дана Евертон је на свом терену савладао Челси са 3:1, док се у дербију од 18.30 састају Манчестер сити и Манчестер јунајтед.

Премијер лига 16. коло:

Субота:
Евертон - Челси 3:1
Бормут - Ливерпул 0:3
Тотенхем - Барнли 5:0
Вотфорд - Кристал Палас 0:0
18.30 Сити - Јунајтед

Недеља:
15.00 Астон Вила - Лестер
15.00 Њукасл - Саутемптон
15.00 Норич - Шефилд јунајтед
17.30 Брајтон - Вулфс

Понедељак:
21.00 Вест Хем - Арсенал

Табела:
Ливерпул 46, Лестер 35, Манчестер сити 32, Челси 29, Тотенхем 23, Вулвс 23, Кристал Палас 22, Манчестер јунајтед 21, Шефилд 19, Арсенал 19, Њукасл 19, Барнли 18, Брајтон 18, Евертон 17, Борнмут 16, Вест Хем 16, Астон Вила 15, Саутемптон 15, Норич 11, Вотфорд 9.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво