Евертон бољи од Челсија за прекид црне серије

Фудбалери Евертона савладали су Челси са 3:1 у првом мечу 16. кола Премијер лиге.

Домаћин је успео да надигра фаворизованог ривала и после три везана пораза забележи победу и побегне из опасне зоне. Евертон је са нова три бода сакупио 17 и налази се на 15. месту на табели. Челси је остао на 29 бодома и тренутно је на четвртој позицији.

Евертон је повео већ у петом минуту преко Ричарлисона. Други гол домаћин је постигао у 49. минуту прецизан је био Калверт-Левинг.

Челси је смањио предност у 52. минуту. Матео Ковачић је упути снажан и прецизан ударац са капуце шеснаестеца и затресао мрежу.

Ипак, гости нису успели да стигну до изједначења, Евертон је постигао и трећи гол у 84. минуту. Поново се у листу стрелаца уписао Калверт-Левинг, који се одлично снашао после гужве у шеснаестерцу и пронашао пут лопти до мреже.

Премијер лига 16. коло:

Субота:
Евертон - Челси 3:1
Бормут - Ливерпул
Тотенхем - Барнли
Вотфорд - Кристал Палас
Сити - Јунајтед 18.30

Недеља:
15.00
Астон Вила - Лестер
15.00 Њукасл - Саутемптон
15.00 Норич - Шефилд јунајтед
17.30 Брајтон - Вулфс

Понедељак:
21.00
Вест Хем - Арсенал

Табела:
Ливерпул 43, Лестер 35, Манчестер сити 32, Челси 29, Вулвс 23, Манчестер јунајтед 21, Кристал Палас 21, Тотенхем 20, Шефилд 19, Арсенал 19, Њукасл 19, Барнли 18, Брајтон 18, Евертон 17, Борнмут 16, Вест Хем 16, Астон Вила 15, Саутемптон 15, Норич 11, Вотфорд 8.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво