Продат дрес Пелеа из меча са Југославијом

Дрес у којем је легендни бразилски фубалер Пеле одиграо последњу утакмицу за репрезентацију Бразила продат је за 30.000 еура на аукцији спортских предмета организованој у Торину.

Пеле је у дресу са бројем 10 последњи пут за државни тим играо на пријатељској утакмици између репрезентација Бразила у Југославије у јулу 1971. на Маракани у Рио де Жанеиру.

Међу другим спортским предметима на аукцији за 25.000 евра продат је жути дрес који је носио Фаусто Цопи на Тур д' Франсу 1952. када је други пут победио на тој трци.

Плави дрес Јувентуса који је носио Лучиано Спиноси у финалу Купа велесајамских градова 1971. продат је за 9.400 евра, док је за дрес број 10 Дијега Марадоне, из периода кад је играо за Наполи, у сезони 1989./90, плаћено 7.500 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи