Таунзенд признао да је изгубио 46.000 фунти коцкајући се из кревета

Фудбалер Кристал паласа Андрос Таунзенд признао је да је 2012. године за једно вече прокоцкао 46.000 фунти и да му је казна Фудбалске асоцијације вероватно спасила живот.

Андрос Таунзенд је објаснио да је почео да се коцка из досаде и због његове личности која је склона зависности.

Фудбалска асоцијација га је 2012. године казнила са 18.000 фунти због прекршеног правила о клађењу.

Таунзенд је истакао да га је казна вратила назад у реалност.

"Био сам веома уплашен за своју каријеру. Када можете изгубити оно што волите, то вам мења перспективу", рекао је Таунзенд.

Испричао је да је 2012. године, док је играо за Бирмингем, пред полуфиналну утакмицу Чемпионшипа, изгубио 46.000 фунти коцкајући се преко телефона док је лежао у кревету јер није могао да заспи у хотелу у Блекпулу.

Таунзенд је рекао да је захвалан Фудбалској асоцијацији јер је схватио да је "само глупи клинац који је направио грешку".

Признао је да је ишао на консултације како би престао да се коцка.

"Не причам ову причу за цео свет. Причам је због људи који су преживели своје ударце, за оне који су погрешно схваћени, депресивни и изгубљени, а поготово за оне који су се борили са зависношћу", рекао је енглески фудбалер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи