Лоше вести за Зидана, Азар пропушта Ел Класико

Еден Азар неће бити у могућности да наступи у свом првом Ел Класику против Барселоне, пошто је повреда скочног зглоба коју је доживео у утакмици Лиге шампиона озбиљнија него што се у први мах претпостављало. Француски стручњак вероватно неће моћи да рачуна ни на левог бека Марсела.

Азар је доживео микрофрактуру у десном чланку и готово сигурно ће пропустити велики дерби са Барселоном, који је заказан за 18. деценбар.

Реал је званично потврдио ову информацију – минималне су шансе да се Белгијанац опорави у року од десет дана и буде спреман за први Ел Класико у сезони.

Азар се повредио у дуелу Лиге шампиона против Пари Сен Жермена, који је одигран 26. новембра.

После 15. кола Барселона и Реал изједначени су на првом месту на табели Ла Лиге са 31 освојеним бодом, иако су обе екипе одиграле по 14 мечева.

Азар је у Реал дошао овог лета из Челсија у трансферу вредном 100 милиона евра.

Такође, како лоше вести долазе у серији, појавила се информација да Марсело скоро извесно неће бити спреман за дуел са највећим ривалом. Бразилац је доживео још једну повреду мишића, трећу те врсте ове сезоне и највероватније га очекује пауза од неколико седмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво