Милошевић након пораза: Нећу чекати да ме отерају, неко мора да иде

Тренер Партизана Саво Милошевић након пораза од Напретка од 3:2 у Београду, изјавио је да је недопустиво да се поновља ситуација да се екипа опусти и испусти бодове и победу. Као решење за то, Милошевић је навео да ће он, или неко од играча морати да напусти клуб.

Партизан је водио против Напретка са 2:0, створио велики број шанси, које није искористио, да би гости из Крушевца направили потпуни преокрет и славили са 3:2.

"Честитам Напретку на победи. Поново смо пропустили велики број шанси и били неозбиљни на једном мечу и то прелази границе које ја могу да поднесем. Већ пар утакмица то се дешава, а статус играча, а и мој је под великим знаком питања", први су утисци Милошевића након меча.

"Претпоставимо да је екипа уморна од великог броја утакмица, да нема великог фонда играча, то је један од разлога, али исто тако имали смо ситуацију да смо имали резултат, али не и концетрацију да се то одржи. Почело је срљање и тактичке недисциплине. Ова екипа има лимит уколико не игра максимално. Очигледно да ни ја ни стручни штаб не успевамо да решимо то питање. Углавном неко ће морати да иде", рекао је Милошевић.

Тренер Партизана наговестио је да би управо он могао да напусти клуб.

"Нећу чекати да ме терају, увек сам бирао да одем пре него што се то деси. Не знам шта да вам кажем. Пролази кроз главу често у овом послу тема отказа. Што се тиче играча, скоро сви су били неозбиљни", закључио је Милошевић. 

 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво