Звезда сломила отпор Младости

Фудбалери Црвене звезде савладали у Лучанима Младост са 1:0 (0:0) у мечу 19. кола Линглонг Суперлиге Србије. Инђија боља од Рада, преокрет Чукаричког против ТСЦ-а, Вождовaц у финишу до сва три бода против Радничког.

Фудбалери Црвене звезде успели су да пробију бедем испред гола домаћина. Црвено-бели су доминирали током целог меча. Стварала је Звезда шансе, али је изостала реализација. Домаћин је био сконцентрисан на одбрану гола, а своју шансу је тражио из контри.

Током целог меча играло се углавном испред гола домаћина. Црвено бели су претили из свих позиција, међутим своје шансе нису искористили пре свих Томане, Иванић, Марин и Бен.

Ипак, црвено-бели су пробили одбрану Младости у 63. минуту. Марин је сјајно упослио Бена, који се одлично снашао у шеснаесерцу, преварио чувара и „слабијом" десном ногом послао лопту под пречку, голман Зечевић је био немоћан.

Потом се домаћин отворио и покушао да озвиљније запрети, што је отворили простор играчима Звезде да ствире још неколико озбиљнијих прилика пред голом Зечевића, који је успео да отклони опасност испред свог гола.

С друге стране Младост је имала неколико изгледних прилика пред голом Борјана, међутим голман црвено-белих је био на висини задатка.

Вождовац је поготком ветерана Марка Девића у другој минути надокнаде савладао Раднички, предходно је Раднички испустио велику шансу да поведе, наиме Нермин Хаскић је промашио пенал. 

Линглонг Суперлига 19. коло:

Инђија - Рад 1:0 (Илић 13)
Чукарички - ТСЦ 2:1 (Шапић 82, Видосављевић 88 - Тумбасевић 34)
Младост - Црвена звезда 0:1 (Бен 63)
Вождовац - Раднички Ниш 1:0 (Девић 90+2)

Мачва - Јавор 2:1
Партизан - Напредак 2:3
Спартак - Пролетер 4:1
Војводина - Радник 1:0

Табела:
Црвена звезда 49 бодова, Војводина 42, Чукарички 40, Партизан 38, ТСЦ 33, Вождовац 32, Раднички Ниш 28, Спартак 28, Младост 25, Напредак 21, Јавор 20, Пролетер 16, Радник 16, Инђија 14, Рад 11, Мачва 8.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво