Његов клуб га отпустио и ”натерао” да заплаче

Кажу да се тренери деле на оне који су добили отказ и оне који ће добити отказ. Ипак, некима такве ситуације тешко падну, а међу њима је и Хусреф Мусемић, сада већ бивши тренер Сарајева.

Човек који је као играч са ”бордо тимом” освојио титулу 1985. године, тешко је поднео одлуку Управног одбора клуба са Кошева. 

"Оно што не могу да ми узму је статистика. Не могу ми узети све што сам урадио у Сарајеву, ни титулу, ни Куп што је освојен, то је историја. Све остало буде и прође. Ово је нешто што се мени поново дешава, већ трећи-четврти пут. Ја сам навикао да будем смењен кад смо први или евентуално други... Тешко је сад било шта паметно рећи. Ја не желим ни са ким да се свађам и расправљам, али у најмању руку није коректно", рекао је Мусемић за "Хајат ТВ".

На питање шта ће урадити ако поново добије позив Сарајева, одговорио је:

"Никад у животу човек не треба да буде изричит и да каже 'ја то нећу'. То се никад не зна, али потрудићу се да се мало више посветим себи и свом здрављу'', рекао је Мусемић и бризнуо у плач.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво