Крамарић: Срби могу одиграти сјајно, али и неочекивано подбацити

Хрватски репрезентативац Андреј Крамарић сматра да би Србија била неугодан ривал његовој селекцији у Д групи Европског првенства.

Уколико прође бараж, Србија ће на Европском првенству играти у групи са Хрватском, што би могао да буде први дуел две фудбалске репрезентације на једном великом такмичењу.

Упитан да ли би волео Србију за ривала у Групи Крамарић је одговорио: "Ха, и да и не. Било би то јако занимљиво. Срби имају велик број врхунских играча и могу саставити снажну екипу која је у стању одиграти сјајно, али и неочекивано подбацити. Обзиром на то да је у питању Европско првенство, сигурно би били јако опасан ривал, и са те стране рекао бих да има и бољих опција за нас у том доигравању. Опет, никада нисам играо против Србије па ми се то чини интересантним изазовом".

Хрватска ће први меч на шампионату играти против Енглеске, док ће се остали мечеви играти у Глазгову.

"За мене су Енглези у Русији играли најлепши фудбал, лепши и од светских првака Француза, рецимо све до другог полувремена полуфиналне утакмице с нама. У првом полувремену они су нас разбили, а онда се пробудила наша енергија, наш занос са којим смо одиграли заиста невероватну завршницу утакмице. То је сигурно оно што их и данас боли и пече и што нам нису заборавили. Код Енглеза ми се свиђа та њихова брзина, њихов нападачки приступ са пуно ризика", додао је нападач Хофенхајма.

Изабраници селектора Љубише Тумбаковића, ако прођу плеј-оф Ц Лиге нација, наступ на Европском првенству почли би утакмицом против Чешке 15. јуна у Глазгову. Други меч "Орлови" би играли четири дана касније против Енглеске на Вемблију, а онда 23. јуна против Хрватске у Глазгову.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво