Панков: Браво навијачи, браво противници

Дефанзивац Црвене звезде Радован Панков био је задовољан исходом меча против Вождовца у 18. колу Линглонг Суперлиге, након којег је похвалио навијаче свог и играче противничког клуба.

Црвено-бели су на свом стадиону победили Вождовац 2:0, головима Марка Марина и Ел Фардуа Бена.

"Знамо да је Вождовац екипа која има специфичну игру, сваки њихов напад креће од голмана. Чврст су тим, не одступају од свог стила игре. Успели смо да победимо одличног противника, који посебно добро игра на гостујућем терену. Савладали су нашег вечитог ривала, то довољно говори. Ми смо показали квалитет, играли смо добро", рекао је Панков за клупски сајт.

Штопер Звезде истакао је да је посебно задовољан игром у другом делу утакмице када су имали неколико добрих прилика за гол.

"Веома ми је драго што су нас навијачи подржали, навијање је било феноменално. Окрећемо се сусрету против Младости из Лучана. Нема времена за одмор, већ у среду играмо нову утакмицу. Веома је битно да се добро припремимо за тај дуел и наставимо победнички низ и на гостујућем терену. Очекује нас густ распоред у наредном периоду. Најбитније је да добро одиграмо у првенству, а затим да се посветимо утакмици која нас очекује у Атини против Олимпијакоса", закључио је Панков.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво