ФСС не размишља о промени селектора

Спортски директор Фудбалског савеза Србије Владимир Матијашевић изјавио је да је фокус не баражу за ЕУРО и првој утакмици против Норвешке у Ослу и да се не размишља о промени селектора А селекције Љубише Тумбаковића.

Матијашевић је тренутно у Букурешту, где ће вечерас заједно са председником ФСС Славишом Кокезом и генералним секретаром Јованом Шурбатовићем пратити жреб за Европско првенство 2020.

Србија ће видети ко ће јој бити противници у групи Д, где ће ако буде у марту успешна у баражу играти против Енглеске и још две селекције чија ће имена сазнати после 18 часова кад почиње извлачење у Румунији.

"Нисмо причали о промени селектора. Не видим сврху таквих текстова који се појављују у медијима повремено и који нису тачни. Не доносе добро ни селектору, ни савезу, ни играчима", рекао је Матијашевић.

Делегација Фудбалског савеза Србије стигла је у Букурешт пре два дана. Матијашевић каже да има времена за причу о потенцијалним противницима на ЕУРУ и жребу.

"Имали смо низ састанака како са предствнцима УЕФА, тако и са члановима других делегација. Добро је бити овде, али ми морамо да будемо релани. Вечерашњи жреб посматрамо кроз призму онога што нас очекује у марту. За нас је утакмица против Норвешке далеко битнија од тога против којих ћемо селекција евенутално играти ако се пласирамо на ЕУРО. И у том правцу једино размишљамо", поручио је Матијашевић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи