Михајловићу три милиона евра одштете од Спортинга

Спортски суд за арбитражу у Лозани (ЦАС) наложио је лисабонском Спортингу да плати српском фудбалском тренеру Синиши Михајловићу три милиона евра због прераног раскида уговора.

Спортинг је јуче добио допис од ЦАС-а да исплати новац Михајловићу, јер га је 26. јуна 2018. године, само осам дана по потпису трогодишњег уговора, отпустио приликом промене руководства клуба, преноси португалски Рекорд.

Садашњи тренер Болоње одлучио је да тужи португалског великана и затражи 12 милиона евра одштете.

Спортинг нема право жалбе и мораће да исплати три милиона Михајловићу.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 30. нов 2019, 17:15) - BRAnonimus [нерегистровани]

Kad Srbin

dobije ostetu onda treba celom svetu da pokaze kako smo mi Srbi kao neki drugi narod? Ni govora, dobio je jadno malo bas zato sto je Srbin, nikakvi pokloni, ima on kome i za koga ce te pare da upotrebi. Ponosni smo na tebe Sinisa!

(субота, 30. нов 2019, 14:14) - anonymous [нерегистровани]

Re: Zdravlje

A zašto bi "spendirao" (šta god to značilo) taj novac u humanitarne svrhe? Pogotovo kad se ima u vidu da bolest košta i da je trebalo da dobije mnogo više? Pare su njegove i neka radi sa njima šta god hoće. Uostalom, nije humanost kad daješ pare nego kad pomažeš ljudima. S druge strane, Sporting bi trebalo da bude stavljen na crnu listu i da ne može da potpisuje nove ugovore barem 2 godine. Sasvim je razumljivo da se nova uprava ne slaže sa odlukama stare, ali je čist kriminal da odluči da ignoriše obaveze. Promena uprave ne znači da je to drugi klub. Imali su važeći ugovor i morali su da ga ispoštuju. Pritom, oni nisu ni tražili raskid ugovora, uz plaćanje odštete, nego praktično njegovo poništavanje. Jadno.

(субота, 30. нов 2019, 12:43) - Andi G [нерегистровани]

Zdravlje

Glavno je da ti ozdravis, Miho!
Spendiraj taj novac u humanitarne svrhe!