Победа Младости, реми ТСЦ-а и Спартака

Фудбалери Младости победили су у гостима Пролетер резултатом 1:0, док су ТСЦ и Спартак ремизирали (2:2) на отварању 18. кола Суперлиге Србије.

Лучанци су уписали тријумф захваљујући поготку Предрага Павловића у 72. минуту, а Спартак је у Сенти извукао бод у самом финишу због другог гола дефанзивца Владимира Оташевића.

Претходно је Оташевић погодио у 31. минуту, а за ТСЦ прецизни су били Дејан Милићевић у 12. и Јанко Тумбасевић у 72. минуту.

У недељу играју: Јавор – Раднички Ниш (16 сати), Напредак – Инђија (16), Рад – Војводина (16), Радник – Чукарички (16), Црвена звезда – Вождовац (18).

Дуел Мачва – Партизан на програму је у недељу од 15 часова.

Табела: Црвена звезда 43 бода, Војводина 36, Чукарички 36, Партизан 35, ТСЦ 33, Вождовац 29, Раднички Ниш 25, Младост 25, Спартак 25, Јавор 20, Напредак 18, Пролетер 16, Радник 15, Рад 11, Инђија 8, Мачва 5.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво