Спектакл у Београду, играју Звезда и Бајерн

У утакмици претпоследњег, 5. кола Б групе фудбалске Лиге шампиона, вечерас ће од 21 сат на стадиону "Рајко Митић" Црвена звезда угостити минхенски Бајерн. Директан пренос меча можете пратити на нашем Првом програму, Радио Београд 1, стрим на РТС Планети, ток меча и кретање резултата на нашем порталу

Изабранике Владана Милојевића очекује други меч са најквалитетнијим тимом у групи Б, минхенским Бајерном, који је у српској престоници први пут од 2007. године.

Немачки великан славио је у Минхену у првом колу овосезонске Лиге шампиона са 3:0 головима Комана, Левандовског и Милера.

Екипа Бајерна састављена је од првокласних играча. Од голмана до нападача сваки играч у редовима немачког тима има завидан квалитет. Од Мануела Нојера, преко Алабе, Горецке, Кутиња до Роберта Левандовског, Сержа Гнабрија и Кингсли Комана, тим Бајерна из Минхена представља феноменалан колектив који важи за један од најбољих европских екипа.

Главни судија меча биће Холандски арбитар Бјорн Кујперс.

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће његов тим учинити све да изненади велики Бајерн.

"Долази нам у госте велика екипа, једна од најбољих на свету. Даћемо све од себе да пружимо најбољу игру у спектаклу. Надам се пуном стадиону, да нас навијачи носе 90 минута. Видећемо за колико ће то бити довољно", рекао је Милојевић у понедељак на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Дуел са гигантом из Баварске, други у сезони након пораза 3:0, због повреде пропушта Милан Павков, док је Душан Јованчић неизвестан.

"Да ли смо превише респектовали Бајерн и Тотенхем? Ово није позориште да сами имате представу, ту је и противник. Увек може боље, али још нисмо на нивоу тих великих екипа", рекао је Милојевић, подсетивши да ће адут Звезде бити велика подршка са трибина.

Према његовим речима привилегија је играти против тимова као што су Бајерн и Тотенхем.

"Нојер, Сон, Левандовски, само да их видите. За две године у Лиги шампиона долазили су светски асови, поједини су видели први пут Београд, као и легендарну "Маракану".

Тренер Бајерна Ханс Флик позвао је своје фудбалере на опрез за меч против Црвене звезде у Лиги шампиона, посебно због бучне атмосфере у Београду.

Флик, који је недавно заменио Хрвата Ника Ковача на клупи великана из Минхена, сматра да ће бити знатно другачији меч него што је био на Алијанц арени (3:0).

"Морамо да будемо максимално сконцентрисани. Знамо да је Звезда раније побеђивала велике екипе. Тражићемо тријумф како бисмо завршили посао око првог места", рекао је Флик на конференцији за новинаре у Београду.

Утакмица 5. кола Б групе Лиге шампиона Црвена звезда - Бајерн игра се на стадиону "Рајко Митић" од 21 сат. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара