Марин: Против Бајерна без калкулација и на победу

Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин најавио је да ће екипа против Бајерна, упркос великој снази баварског гиганта, играти на победу која би донела европско пролеће. Меч је на програму у уторак од 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму и Радио Београду 1, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије).

"Сви желимо добар резултат, победу. И ми играчи, јер знамо какву шансу имамо, и навијачи који ће очекујем испунити трибине до последњег места и подржати нас како то увек чине у овако значајним утакмицама", рекао је Марин.

"Играћемо на победу, без калкулација јер нам бод ништа не значи. Бићемо агресивни, компактни, знамо да смо много бољи код куће него на страни и пробаћемо то да искористимо."

Према његовим речима, чињеница да су Баварци већ обезбедили пласман у пролећни део такмичења Лиге шампиона ништа не мења.

"Знате немачки менталитет, никад не играју 50 или 70 одсто. Имају 20 топ играча, тренер Флик је веома квалитетан и по мени је заслужио ову шансу, победио је Дортмунд 4:0 у дербију, у три меча има сјајан учинак уз гол разлику 10:0. Знам га и стручно и приватно добро, извешће поставу која ће у Београду играти на победу, а на нама је да искористимо сваку шансу која нам се буде указала. Против Тотенхема смо пропуштали велике прилике на 0:0, па на 1:0 и изгубили меч. Наша једина могућност је да у мечу са Бајерном тако колосалне прилике не пропуштамо", истакао је Марин.

Утакмица 5. кола Б групе Лиге шампиона између Црвене звезде и Бајерна игра се у уторак од 21 сат на стадиону "Рајко Митић". Пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије), а ток меча пратите на нашем порталу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво