Бајерн убедљив против Диселдорфа, пораз Менхенгладбаха

Фудбалери Бајерна савладали су Диселдорф са 4:0. Водећи Менхенгладбах поражен је од Унион Берлина са 2:0. Победе Шалкеа и Волфсбурга.

Бајерн је искористио кикс Менхенгладбаха и пришао на само бод заостатка за лидером првенства. Баварци су питање победника решили већ у првом полувремену када су постигли три гола, у наставку само су оверили победу.

Баварци су повели у 11. минуту. Кимих је упутио центаршут са десне стране, Павард се одлично снашао на првој стативи и матирао голмана.

Грешку голмана Дизелдорфа играчи Бајерна су претворили у контру. Гнабри је упутио повратну лопту она долази до Толисоа који прецизним ударцем проналази пут лопти до мреже. Играо се 27. минут.

У 34. минуту на семафору је писало 0:3. Напад Бајерна, после набачене лопте са десне стране Милер је био изблокиран у петерцу, ипак успева да врати лопту до Гнабрија који снажним ударцем погађа мрежу противника.

Последњи гол на мечу постигнут је у 70. минуту. Брза контра Бајерна, лопта је дошла до Левандовског на левој страни. Улетео је у казнени простор, и са ивице гол-аут линије упутио је лопту према голу. На самој гол линији стигла је до Кутиња, који је проследио у мрежу.

Унион Берлин је на свом терену успео да савлада Борусију из Менхенгладбаха. Домаћин је повео у 17. минуту. Фантастичан центаршут Ингвартсена Ујах претвара у погодак, прецизним ударцем главом са око пет метара.

Унион Берлин је оверио победу у другој минути надокнаде времена. Домаћин је пресекао напад Менхенгладбаха, лопта на левој страни долази до Риерсона, који шутира, голман је успео да захвати лопту али она се одбија до Андерсона који је главом убацује у мрежу.

12. кола Бундес лиге:

Петак:
Дортмунд - Падерборг 3:3

Субота:
Леверкузен - Фрајбург 1:1
Ајнтрахт - Волфсбург 0:2
Фортуна - Бајерн 0:4
Унион Берлин - Менхенгладбах 0:2
Вердер - Шалке 1:2
Лајпциг - Келн 4:1

Недеља:
Аугсбург - Херта
Хофенхајм - Мајнц

Табела:
Менхенгладбах 25, Лајпциг 24, Бајерн 24, Фрајбург 22, Шалке 22, Дортмунд 20, Хофенхајм (-1) 20, Волфсбург 20, Леверкузен 19, Ајнтрахт 17, Унион Берлин 16, Херта (-1) 11, Фортуна 11, Вердер 11, Аугсбург (-1) 10, Мајнц (-1) 9, Келн (-1) 7, Падерборг 5.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво