Партизан декласирао Јавор

Фудбалери Партизана убедљиво су савладали екипу Јавора у Београду са 6:2 у мечу 17. кола Линглонг Суперлиге.

Јавор је успео да на почетку меча изненади црно-беле раним голом, али је Партизан питање победника решио већ у првом полувремену.

Гости су повели у другом минуту, када је Петковић матирао Стојковића.

Уследио је експресан одговор Партизана. Прво је Садик у деветом минуту донео изједначење, да би Остојић у 15. преокренуо на 2:1 за домаћу екипу.

До краја првог полувремена Партизан је у још два наврата тресао мрежу Ивањичана.

Садик је други гол постигао у 37. минуту, да би три минута након тога Милетић био стрелац. Пре ова два гола Сума је пропустио шансу да се упише у стрелце, пошто је промашио једанаестерац.

Јавор је у судијској надокнади првог полувремена успео да смањи на 4:2, голом Крнића.

Ипак, наде за повратак угасиле су се у другом делу меча. У 59. минуту Садик је својим "хет-триком" повисио на 5:2, да би коначан резултат поставио Стевановић у 78. минуту. 

Партизан је избио на друго место на табели са 35 бодова, два више од трећепласиране Војводине, а пет мање од лидера Црвене звезде, која има меч мање од "вечитог" ривала.

Распоред 17. кола:

Партизан – Јавор 6:2.

Субота: Раднички Ниш – Црвена звезда, Чукарички – Рад, Младост – ТСЦ, Вождовац – Пролетер (16 сати), Војводина – Напредак (18 сати).

Недеља: Инђија – Мачва (13 сати), Спартак – Радник (16 сати).

Табела: Црвена звезда 40 бодова, Партизан 35, Војводина 33, Чукарички 33, ТСЦ 29, Вождовац 26, Раднички Ниш 25, Младост 22, Спартак 21, Јавор 20, Напредак 18, Пролетер 16, Рад 15, Радник 11, Инђија 7, Мачва 4.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи