Милојевић: У Нишу никад није лако, Косановић сјајно ради

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да очекује тежак дерби 17. кола Суперлиге против Радничког у Нишу и поручио да неће калкулисати са тимом, упркос томе што већ у уторак у Београд стиже Бајерн.

Тренер Звезде сматра да је Раднички добра екипа са искусним тренером.

"Раднички је сјајна екипа која претендује на висок пласман и имају за циљ излазак у Европу. Одлични су били прошле године, на почетку ове сезоне су имали проблеме, али су се поправили. Тешко је гостовати Радничком, имају сјајну публику и увек велику подршку са трибина. Њихов шеф стручног штаба Косановић ради сјајан посао, искусан је тренер и уме да припреми екипу на прави начин. Сигуран сам да ће играти чврсто и агресивно, као и да ће бити занимљива утакмица", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Милојевић је додао да неће калкулисати око састава тима.

"Има доста фактора који утичу на то које ћу играче да изаберем за утакмицу. Увек размишљамо о првом наредном сусрету и морам да нагласим да је нама првенство приоритет. Нема потребе да се понављам, али сви знате да треба од осморице да изаберем четворицу странаца и то ми прави велики проблем. Тешко је у таквој ситуацији пронаћи континуитет и такмичарску форму. Треба бити стрпљив са свим играчима, а поготово са странцима, због тог ограничења. Јирку смо управо зато и послали у Раднички на позајмицу, тамо је и Мелег, драго ми је што играју", поручио је Милојевић.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде игра се у суботу од 16 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи