Тумбаковић после жреба: Дуел са Норвешком је приоритет

Селектор Србије Љубиша Тумбаковић рекао је после жреба за бараж за одлазак на Европско првенство да је дуел са Норвешком приоритет, као и да у евентуалном финалу очекује лакши део посла.

Србија ће против Норвешке играти у Ослу, а уколико успешно преброди прву препреку, у одлучујућем мечу ће у Београду играти против Шкотске или Израела.

"Знали смо да ћемо играти са Норвешком, она је у овом тренутку приоритет и ако је прескочимо и остваримо оно што желимо, мислим да нас онда очекује лакши део посла у финалном делу. Наш фокус је на утакмици у Ослу, мислим да нас очекује јако тежак посао, разговарали смо са људима из норвешког савеза, очекује нас 27.000 људи, распродат стадион. Они су у једном победничком тонусу, тако се и понашају", рекао је Тумбаковић.

Тумбаковић сматра да би евентуални дуел са Шкотском или Израелом био лакши део посла, нарочито што би се тај меч играо у Београду.

"Што се тиче Израела и Шкотске, мислим да нису квалитета као Норвешка. Идемо, ипак, редом, прво да завршимо утакмицу са Норвешком... Велика је предност да се финална утакмица игра код куће, лепа предност за репрезентацију Србије. Ако дођемо у ту ситуацију, а ја се надам да хоћемо, онда да ту утакмицу одиграмо пред препуним стадионом", рекао је селектор "орлова".

Дуел са Норвешком заказан је за 26. март, док је финале на програму пет дана касније.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво