Звезда савладала Мачву и пласирала се у четвртфинале Купа Србије

Фудбалери Црвене звезде савладали су на свом стадиону Мачву са 1:0 и пласирали се у четвртфинале Купа Србије.

Теже него што се очекивало фудбалери Црвене звезде сломили су отпор Мачве. Дуго су гости одолевали, ипак црвено-бели су голом Боаћија успели да стигну до победе и пласмана у четвртфинале.

Црвено-бели су константно нападали, стварали шансе, али рализација је изостала. У првом делу игре Звезда је имала чак 12 корнера, али није успела да постигне гол. Испромашивали су се домаћи.

Гости су се концентрисали на одбрану, а своју шансу тражили из контранапада, запретили су у неолико наврата али голман Поповић успео да сачува мрежу.

Боаћи је могао да донесе звезди предност из једанаестерца, али је његов ударац са беле тачке завршио поред гола.

У 66. минуту Боаћи се искупио за промашен једанаестерац. Одлично је прихватио лопту у шеснаестерцу, добро се заградио окренуо и прецизним ударцем погодио мрежу, вечерас сјајног голмана Пулетића.

До краја меча бележимо још неколико шанси на обе стране, али мреже су мировале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво