Капело: Заниоло је као Савићевић

Италијански стручњак Фабио Капело упоредио је фудбалера Роме Никола Заниола са црногорским асом Дејаном Савићевићем. Капело је сарађивао са Савићевићем од 1992. до 1996. године, са којим је заједно освојио трофеј Лиге шампиона победом у финалу над Барселоном (4:0), уз спектакуларан гол некадашњег југословенског репрезентативца.

"Игра на истој позицији као некада Савићевић. Пред голом, са десне стране, што је било место Заниола у првом делу против Јерменије. Има велики таленат као Дејан, сличну снагу и исте техничке квалитете", рекао је Капело за Коријере дело Спорт.

Заниоло игра у сјајној форми, дао је шест голова на последњих седам утакмица за Римљане и селекцију Италије, баш након критика Капела упућених због слабих издања на старту сезоне.

"Мој савет је као што деда чини унуку. Захваљујем му се на реаговању после мојих речи. Демонстрирао је би могао да буде врхунски играч кад сазри. Уколико се то не догоди биће велика штета, имајући у виду да је велики таленат", закључио је некадашњи тренер Милана, Реал Мадрида и Јувентуса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи