Убедљиви тријумфи Холандије, Русије, Немачке

У последњим мечевима квалификација за Европско првенство, убедљиве победе уписале су селекције Немачке, Русије, Холандије и Белгије.

Највише голова постигле су селекције Немачке и Белгије, које су са 6:1 савладале Северну Ирску, односно Кипар.

Занимљиво је да су обе репрезентације до победе дошле након преокрета, пошто су гости долазили први до гола.

Северна Ирска је повела голом Смита у седмом минуту, да би потом Гнабри постигао три, Горецка два и Брандт један гол за Немце.

Белгија је примила прва гол у 14. минуту, када је Јоану довео Кипар у предност. Уследила су два гола Де Брујнеа, два Бентекеа, један гол Караска и један аутогол Кипрана.

Немачка је већ раније изборила пласман на ЕП, а Групу Ц завршава као првопласирана са 21 бодом, два више од Холандије, која је друга на табели.

Холанђани су такође били убедљиви, савладавши Естонију са 5:0.Три гола у тријумфу постигао је Вајналдум, а по један Аке и Боаду.

Селекција Русије се као другопласирана екипа Групе И, иза Белгије пласирала на ЕП. Руси су у последњем мечу у гостима савладали Сан Марино са 5:0.

Резултате свих осталих мечева, као и стања на табели можете погледати ОВДЕ. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво