Тумбаковић: Добар наговештај, до марта да нађемо форму

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић, после ремије против Украјине 2:2, изјавио је да је било добрих наговештаја и оценио да екипа до баража у марту мора да пронађе форму.

"Мислим да је ово била једна од бољих утакмица, кад је неки наговештај у питању. Не бих био превише строг, ови момци треба да наставе да раде, да напредују до марта и да спремно дочекају бараж", рекао је Тумбаковић на конференцији за медије.

Он је додао да је евидентно да има проблема у средини и одбрани, али и да тешко има бољих играча од ових.

"Данас смо имали проблем јер су Радоњић и Максимовић истовремено тражили измену. Јасно је да има проблема и у везном реду и у задњој линији. Али, то је та група, питање је да ли имамо нешто боље, морамо да нађемо форму".

На питање украјинских новинара о шансама њихове селекције на ЕУРО, Тумбаковић је рекао.

"Ово није била најјача селекција Украјине, неки играчи су недостајали (Конопљанка, Зинченко, прим.аут), показују велику тактичку дисциплину и мотивацију, мислим да могу много боље и имају лепу перспекткву на Европском првенству", поручио је Тумбаковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво