Тадић: Нада постоји, али прво реванш Украјинцима

Најбољи српски фудбалер Душан Тадић, уочи сутрашње утакмице против Украјине у квалификацијама за ЕУРО 2020, изјавио је да ће екипа учинити све да се реваншира ривалу за пораз у Лавову 5:0.

"То је један од тежих пораза, сви који смо играли ту утакмицу осећамо дозу одговорности, били су бољи, доминирали су, ми смо играли лоше и сад ћемо покушати да им се колико-толико реванширамо", рекао је Тадић на конференцији за медије.

На питање да ли ће трчање да буде боље него против Луксембура, што је била њехова велика замерка саиграчима, капитен Ајакса је рекао:

"У првом полувремену било је добро, заболело ме што се у другом полувремену нисмо довољно залагали. Дуго сам овде и то нам се стално дешава. Модерни фудбал не дозвољава опуштање, професионалци смо и то не сме да нам се дешава. Као професионалци морамо увек да пружамо максимум"

Тадић истиче да га Украјина није изненадила првим местом у групи јер се знало да поседују велики квалитет и потенцијал.

"Знали смо да се одлучује између Португалије, Украјине и мас. Нада и даље постоји, биће тешко, али прво да одрадимо оно што је до нас. Ми смо тамо дочекани као велики "непријатељи", то им је сигурно помогло. Надам се да ће сутра доћи што више навијача", поручио је Тадић и апеловао на навијаче да спортски навијају јер је Србија под "условном казном" УЕФА.

Утакмица између Србије и Украјине игра се у недељу од 15 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво