Тадић: Срамно је колико смо трчали, тако је могло пре 60 година

Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић, после победе над Луксембургом (3:2), био је незадовољан игром и залагањем тима у другом полувремену, оцењујући приступ игри као сраман.

Изабраници Љубише Тумбаковића тријумфом над стадиону "Рајко Митић" остали су у игри за пласман на ЕП, али у последњем колу морају да чекају кикс Португалаца у Луксембургу, уз победу над Украјином.

"Не може да се игра фудбал без трчања, када то схватимо биће нам боље. Могло је без трчања пре 60 година, данас не може. Друго полувреме било је срамно колико смо мало трчали. Морамо више да се трудимо", рекао је Тадић новинарима после утакмице.

Он је додао да је прво полувреме било доста добро за Србију и да је разлика могла да буде већа од 2:0.

"Имали смо доста добрих момената и акција. Друго полувреме је велико разочарање, причаћемо о томе у свлачионици."

Капитен Ајакса није оптимиста да Луксембург може до изненађења против Португалије.

"Тешко да може нешто да уради Луксембург, Португалија је много јача. Надам се да је тамо терен лош (смех, прим. аут.). Морамо да верујемо у чудо, али морамо и да будемо реални. Пре свега морамо да се осветимо Украјини у сваком смислу", закључио је он.

Србија чека Украјину у недељу од 15 сати на стадиону "Рајко Митић", а у истом термину игра у Луксембургу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се