Гвардиола плаћа 40 милиона за бисер загребачког Динама

Најбољи фудбалер загребачког Динама Данијел Олмо на мети је Манчестер ситија који је спреман да плати 40 милиона евра, јавља специјализовани сајт за трансфере Калчомеркато.

Олмо је и летос био на листи жеља "пола Европе", али нико није хтео да плати огроман износ колико тражи Динамо, све до се није јавио сада првак Енглеске, на чијој клупи седи Пеп Гвардиола.

Сада је 21-годишњи крилни нападач сјајним играма добио је позив у репрезентацију Шпаније и додатно скренуо пажњу на себе, а његов одлазак најавио је и тренер Ненад Бјелица.

Олмо је водио Динамо до пласмана у Лигу шампиона, уписао је ове сезоне по шест голова и асистенција, међу којима је и погодак у недавном ремију са Шахтјором (2:2) у Украјини.

На "Максимир" је стигао из Барселонине академије "Ла Масије", коју је, између осталих, прославио управо Гвардиола.

Уколико се оствари очекивани трансфер, биће рекордни на овим просторима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво