Милан хоће да врати Анћелотија

Италијански посрнули гигант Милан има идеју да искористи сукоб у Наполију и на место тренера врати Карла Анћелотија, наводи лист Тутоспорт.

Кроз турбулентан период пролази Анћелоти на југу Италије због несугласица играча са председником Аурелиом Де Лаурентисом, посебно што је искусни тренер стао на страну тима и све више се прича о његовом одласку.

Зато би "росонери", на предлог техничког директора Паола Малдинија коме је баш Анћелоти био тренер на Сан Сиру, могли да понуде "излаз" трофејном стручњаку из Напуља.

Анћелоти, некадашњи фудбалер Милана, на клупи тог великана правио је велике успехе у периоду од 2001. до 2009. године освајањем две Лиге шампиона и једног Скудета.

Тренутно је на клупи "росонера" Стефано Пиоли и то након што је недавно сменио Марка Ђампаола, али управа клуба тражи веће име како би изашао из резултатске кризе.

Милан је после 12. кола тек на 14. месту на табели Серије А и у наредном мечу чека управо Наполи 23. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво