Маскерано напушта Кину и враћа се у Аргентину?

Дефанзивни фудбалер Хавијер Маскерано близу је напуштања кинеске Суперлиге и повратка у Аргентину, преноси аргентински ТyЦ Спортс.

Како се наводи, бивши играч Барселоне близу је преласка у аргентински Естудијантес из кинеског Хебеија, у који је стигао јануару 2018. године.

Аргентинац са кинеским прволигашем има уговор до 2020. године, у којем постоји каузула да сарадња може да се заврши и ове године.

Маскерано је у каријери у домовини играо за Ривер Плејт, потом и за Коринтијанс, Вест Хем и Ливерпул, а пре одласка у Кину носио је дрес Браселоне.

За каталонски клуб у периоду од 2010. до 2018. године одиграо је 334 утакмице и постигао један гол, док је за репрезентацију Аргентине забележио 147 наступа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво