ПСЖ задржава Икардија, Интеру 65 милиона

Пари Сен Жермен задовољан је нападачем Мауром Икардијем и од Интера ће активирати откупну клаузулу у износу од 65 милиона евра, преносе италијански медији. Шампион Француске спремио је чак и повишицу за Икардија са садашњих девет милиона евра нето годишње на 12 милиона и то без бонуса.

Парижани су, приликом склапања позајмице, договорили са Интером откуп за 65 милиона и сада озбиљно разматрају да га активирају.

Тренер Томас Тухел презадовољан је аргентинским фудбалером, стрелцем девет голова на последњих 10 утакмица, и не штеди комплименте на његов рачун, али и инсистира код спортског директора Леонарда и катарских власника да га задрже.

Шампион Француске спремио је чак и повишицу за Икардија са садашњих девет милиона евра нето годишње на 12 милиона и то без бонуса, што је много више него што му следује у Интеру ако се врати (7,5 милиона).

Сигурно је да би и у Интеру били задовољни финансијском ињекцијом, посебно што тренер Антонио Конте ниједног тренутка није рачунао на Икардија, и новац би био усмерен на даље јачање тима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво